Om Ett hus blir ett hem

Hos oss kan ni frossa i skåp och många fler vackra unika ting till era hem.

Du har nu hittat till webshopen, men i Holmsund (Umeå) finns en studio på 130 m2 där ni kan se och köpa alla produkter. Där möter gammalt nytt, många (90%) produkterna är återbruk, andra är nya så som till exempel belysning. Hållbarhet är ett ledord för oss och därför är sortimentet till största del återbruk och de paket vi skickar iväg packas med återbrukat material.

I Holmsund kan man besöka studion på Stenhuggaregatan 2b på lördagar och söndagar 12-15.

Popup-butik i Burträst

Sommaren 2022 blev tredje året som vi öppnade popupen i annexet bredvid prästgården i Burträsk. I detta vackra gamla hus har vi en popup-butik på nedre plan där ni hittar noggrant utvalda inredningsdetaljer. En mindre skala av stora butiken i Holmsund. Stängd för säsongen 2022.

För den som vill veta lite mer.... 

Våra hem är basen för vårt välbefinnande, därför är det viktigt att omge sig med saker man tycker om, saker som betyder något för oss och skapar en känsla av trygget och värme. Jag vill hjälpa dig skapa ett mer personligt och unikt hem!

Många av mina produkter är återbruk och därför finns det bara en av varje, om det bara finns ett exemplar av just den produkten så står det under informationen till produkten.

De lite större produkterna (möbler etc.) går endast att välja avhämtning på när du handlar i webshopen, men är det så att du vill ha produkten hemskickad så skicka ett mejl till mig på info@etthusbliretthem med dina adressuppgifter så återkommer jag med exakt fraktkostnad till dig. Bor du i umeåområdet finns det även möjlighet till hemleverans, kontakta mig vid förfrågan för prisuppgift.